THE MAG NR. 3 – JANUARI 2022

knowyourlegends mag3 thumbnail white

knowyourlegends mag3 thumbnail white

#KNOWYOURLEGENDS

Hoe fabrikanten de cabine omtoveren tot een thuis weg van huis. 


Vrachtwagenchauffeurs voor lange afstanden hebben de beste baan ter wereld. Ze genieten van hun vrijheid, zien de wereld en ontmoeten nieuwe mensen terwijl ze doen wat ze het liefste doen: rijden!
 

spotlight mag3 thumbnail white
#SPOTLIGHT

Overschakelen op alternatieve brandstoffen: de zaak van bestelwagens

trickntruck mag3 thumbnail white
#TRICK'N'TRUCK

Omdat ik gelukkig ben... Hoe kunnen vlooteigenaars hun chauffeurs gelukkig houden?

toptips mag3 thumbnail grey
#TOPTIPS

3 belangrijke tips om pech onderweg te vermijden

bigstory mag3 thumbnail grey

bigstory mag3 thumbnail grey

#BIGSTORY

Banden testen kan een job zijn!

Stelt u zich een baan voor die alleen op gevoelens en sensaties is gebaseerd... Cédric Amplement heeft een uiterst zeldzame opdracht: hij is subjectief testrijder bij Michelin, een unieke en heel veelzijdige job.
 

ontheroadwith mag3 thumbnail white
#ONTHEROADWITH

Van een mannenwereld... naar een familiebedrijf!

roadstories mag3 thumbnail white
#ROADSTORIES

Banden aanpassen: 
de Do's en Don'ts

hotnews mag3 thumbnail white

#HOTNEWS

Uw checklist voor veilig rijden in de winter
michelin site jointhecommunitymichelin site section newsletter titre

michelin site jointhecommunitymichelin site section newsletter titre

Door mijn e-mailadres te verstrekken en op de onderstaande knop te klikken, ga ik akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid, geef ik mijn elektronische ondertekening en accepteer ik geautomatiseerde marketing-e-mails te ontvangen, ongeacht enige eerdere registratie op een bedrijfs-, staats- of nationale opt-out lijst van Michelin. Instemming is geen voorwaarde voor een aankoop. Je kunt op elk moment uitschrijven. Een vertegenwoordiger van Michelin kan contact met je opnemen wanneer je interesse toont voor een contact in verband met een product- of serviceaanbod. Michelin respecteert je privacy. De informatie die je aan ons verzendt, wordt beschermd door ons privacybeleid

_ *
Je bent ...
  • Een Transportbedrijf
  • Een bandenspecialist
  • Andere
0

Door mijn e-mailadres te verstrekken en op de onderstaande knop te klikken, ga ik akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid, geef ik mijn elektronische ondertekening en accepteer ik geautomatiseerde marketing-e-mails te ontvangen, ongeacht enige eerdere registratie op een bedrijfs-, staats- of nationale opt-out lijst van Michelin. Instemming is geen voorwaarde voor een aankoop. Je kunt op elk moment uitschrijven. Een vertegenwoordiger van Michelin kan contact met je opnemen wanneer je interesse toont voor een contact in verband met een product- of serviceaanbod. Michelin respecteert je privacy. De informatie die je aan ons verzendt, wordt beschermd door ons privacybeleid

RECENTSTE EDITIES

home mag 3 latest issues 2

home mag 3 latest issues 2

HET MAG NR. 2 - September 2021

 

Ontdek adembenemende wegen in Europa, luister naar de ongelooflijke verhalen van twee vrouwelijke truckers, kom meer te weten over waterstofenergie en ontdek de sleutel om uw digitale strategie een boost te geven. En zo veel meer!

home mag 2 latest issues 1

home mag 2 latest issues 1

THE MAG NR. 1 - APRIL 2021


Begrijp hoe de regelgeving inzake duurzame mobiliteit uw wagenpark beïnvloedt, ontdek hoe u banden kiest met inachtneming van de VECTO-beperkingen, luister naar de ongelooflijke evolutie van de mascotte Michelin Man ...En nog zoveel meer!

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+