pneu Génie Civil MICHELIN

NL Background wheel excavator Construction and Industry

pneu Génie Civil MICHELIN

Diensten - Bouw & Industrie

Laat niets aan het toeval over

Michelin kiezen voor grondverzetmachines is kiezen voor banden die wereldwijd bekend zijn om hun prestaties. Het betekent ook dat u kunt profiteren van het advies van onze deskundigen, die op het terrein, op en naast het terrein, op alle gebieden die verband houden met banden en hun toepassing op de bouwplaatsen voor een geoptimaliseerd gebruik ervan.

Kiezen voor Michelin is toegang hebben tot een waaier van diensten, allemaal met hetzelfde doel: ervoor zorgen dat Michelin-banden, technisch hoogwaardige producten, dagelijks hun volledige potentieel bereiken.

Het verbeteren van het bandenonderhoud gedurende de hele levensduur, het beheren van alle banden van uw wagenpark met behulp van aangesloten oplossingen, het behandelen en herstellen van gebruikte banden... zijn de diensten die Michelin en haar partners wereldwijd leveren.

COMMERCIËLE GARANTIES

Michelin steeds dichter naast u, innoveert met haar aanbod van nieuwe commerciële garanties voor de bouw, naast alle wettelijke garanties die van kracht zijn.

NL Edito visual context works Construction and Industry

NL Logo pressure advisor service Help and Advice

PRESSURE ADVISOR


Uw online zoekfunctie voor het vinden van aanbevolen bandenspanningen voor uw bouw- en los-en laadmachines.

Beheer van de recycling en terugwinning van gebruikte banden

Recycling en terugwinning van gebruikte banden

Michelin ondersteunt en helpt waar mogelijk bij het opzetten van structuren voor de inzameling en recycling van gebruikte banden. Banden voor de civiele bouwkunde kunnen, afhankelijk van hun grootte, behandeld worden via dezelfde inzamelingspunten als alle andere soorten banden. Een aantal industrieën over de hele wereld heeft banden gebruikt als alternatieve brandstof in de ovens van hun thermische centrales, industriële ketels, verbrandingsovens, cementfabrieken, enz. In de Verenigde Staten zijn de afgelopen tien jaar meer dan 150 miljoen banden getransformeerd en gebruikt om energie op te wekken.

Gebruikte banden worden ook voor veel andere toepassingen gebruikt: ze worden verwerkt voor waterdichte constructies, gebruikt als opvulling voor grondwerkzaamheden of worden gebruikt in geluidwerende muren, en vormen een grondstof met tal van voordelen. Ze worden ook gebruikt voor het wegdek, waardoor hun duurzaamheid toeneemt en het verkeerslawaai afneemt.

Herstelbare banden

Al onze banden voor de civiele bouwkunde en lossen en laden kunnen worden gerepareerd voor de omvang van de opgelopen schade. Elke reparatie moet worden uitgevoerd door een door Michelin erkende professional. Het stelt u in staat om de levensduur van uw band te verlengen.

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+