NL Background photo mining 10 Mining and quarries

Diensten - mijnen & steengroeven

Wanneer diensten gelijk zijn aan productiviteit

Michelin kiezen voor een park van machines voor de civiele bouwkunde is kiezen voor banden die wereldwijd bekend zijn om hun prestaties. Maar het betekent ook dat u kunt profiteren van het advies van onze deskundigen, op en naast het terrein, op alle gebieden die verband houden met banden en hun toepassing op de bouwplaatsen met als doel u te helpen het gebruik ervan te optimaliseren.

Kiezen voor Michelin is toegang hebben tot een waaier van diensten, allemaal met hetzelfde doel: ervoor zorgen dat Michelin-banden, technisch hoogwaardige producten, dagelijks hun volledige prestatiepotentieel bereiken.

Analyse van de werkelijke rij- en gebruiksomstandigheden van de banden op de bouwplaatsen, controle en onderhoud op afstand van de banden tijdens hun levensduur, beheer van de banden van wagenparken, behandeling en recuperatie van gebruikte banden... dit zijn de diensten geleverd door Michelin en haar wereldwijde partners.

NL Background photo mining 6 Mining and quarries

NL Background photo mining 6 Mining and quarries

Analyse van de omstandigheden op de site

De levensduur van een band is sterk afhankelijk van hoe goed de sporen worden onderhouden (aanwezigheid van stenen, sporen / golvingen, drainage-efficiëntie, enz.). Daarom staan onze technici klaar om audits op sites uit te voeren en corrigerende maatregelen voor te stellen.

Analyse van de omstandigheden op de site

De levensduur van een band is sterk afhankelijk van hoe goed de sporen worden onderhouden (aanwezigheid van stenen, sporen / golvingen, drainage-efficiëntie, enz.). Daarom staan onze technici klaar om audits op sites uit te voeren en corrigerende maatregelen voor te stellen.

NL Logo pressure advisor service Help and Advice

PRESSURE ADVISOR

Uw online zoekfunctie voor het vinden van aanbevolen bandenspanningen voor mijnbouw-en steengroevemachines.

Duurzaamheid, beheer van de recycling en terugwinning van gebruikte banden

Gereedschap om de duurzaamheid te verbeteren

Het Michelin-team civiele bouwkunde heeft ook een adviserende rol en helpt zijn partners om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Michelin's expert ter plaatse beschikken over een instrument dat, door het meten van parameters zoals de werkelijke belasting van machines, sporenprofielen (klimmen, afdalingen, bochten, enz.) en rijcycli (acceleraties, remmen, enz.), de CO2-voetafdruk van uw banden kan inschatten.

Met de MEMS (zie boven) kunt u de druk en de temperatuur van een band op afstand in realtime controleren, waardoor het gebruik van banden kan worden geoptimaliseerd om zodoende de stilstandtijden van machines en vrachtwagens te verminderen, de onderhoudskosten van de banden te verminderen en een grotere veiligheid voor de operators te kunnen garanderen.

Met deze hulpmiddelen tot uw dienst gaan uw banden langer mee en wordt uw ecologische voetafdruk verkleind.

Recycling en terugwinning van gebruikte banden

Michelin ondersteunt en helpt waar mogelijk bij het opzetten van structuren voor de inzameling en recycling van gebruikte banden. Banden voor de civiele bouwkunde kunnen, afhankelijk van hun grootte, behandeld worden via dezelfde inzamelingspunten als alle andere soorten banden. Een aantal industrieën over de hele wereld heeft banden gebruikt als alternatieve brandstof in de ovens van hun thermische centrales, industriële ketels, verbrandingsovens, cementfabrieken, enz. In de Verenigde Staten zijn de afgelopen tien jaar meer dan 150 miljoen banden getransformeerd en gebruikt om energie op te wekken.

Gebruikte banden worden ook voor veel andere toepassingen gebruikt: ze worden verwerkt voor waterdichte constructies, gebruikt als opvulling voor grondwerkzaamheden of worden gebruikt in geluidwerende muren, en vormen een grondstof met tal van voordelen. Ze worden ook gebruikt voor het wegdek, waardoor hun duurzaamheid toeneemt en het verkeerslawaai afneemt.

Herstelbare banden

Al onze banden voor de civiele bouwkunde en los en laadwerkzaamheden kunnen worden gerepareerd voor de omvang van de opgelopen schade. Elke reparatie moet worden uitgevoerd door een door Michelin erkende professional. Het stelt u in staat om de levensduur van uw band te verlengen.

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+