Bedrijfswagen­parken

Het juiste ecosysteem om het wagenparkbeheer vandaag te beheersen en duurzame mobiliteit in de toekomst vorm te geven

Een succesvolle manager moet ook een visie hebben op het bedrijf, de mensen en de planeet. Om op alle fronten succes te hebben, heeft u een partner nodig die u in staat stelt uw bestelwagen- en bedrijfswagenpark efficiënt en verantwoord te beheren en die u helpt om een duurzame mobiliteitsspeler en pleitbezorger te worden.

Dankzij de Michelin-groep kunt u zich volledig inzetten voor duurzame mobiliteit en tegelijkertijd voldoen aan de eisen van een kwalitatief hoogwaardig wagenparkbeheer: een geoptimaliseerde TCO, een lagere milieubelasting, een optimale kwaliteit dienstverlening en veiligheid voor de gebruikers voor elke afgelegde mijl, ongeacht het type weg.

NL Edito uv fleet 2 Corporate fleet

Rangée de camions garés sur un parking

PRODUCTEN DIE PASSEN BIJ UW BESTELWAGENS EN LICHTE BEDRIJFSVOERTUIGEN

Vind de juiste band voor uw werkzaamheden in het MICHELIN Agilis assortiment (MICHELIN Agilis 3, MICHELIN Agilis CrossClimate, MICHELIN Agilis Alpin).

PRODUCTEN DIE GESCHIKT ZIJN VOOR UW LICHTE VOERTUIGEN

Vind de juiste band voor uw park lichte wagens (auto's en SUV's), afhankelijk van uw toepassingen: MICHELIN CrossClimate, MICHELIN Primacy of MICHELIN Alpin.

NL Edito lv fleets m Help and Advice

Flotte de voitures alignées sur un parking

GETEST DOOR PROFESSIONALS

Wilt u weten hoe de Agilis Crossclimate beurzen in de echte wereld plaatsvinden? We nodigden klanten uit om het product te testen in verschillende omstandigheden. 
Ontdek waarom de Agilis CrossClimate het gehele jaar door topklasse mobiliteit levert.

STORY 1 - De skipiste test
 

We hebben parkmanagers en kopers uit het gehele Verenigd Koninkrijk en Ierland uitgenodigd om de Agilis CrossClimate te testen in een van de meest extreme omstandigheden die u in het Verenigd Koninkrijk kunt vinden; in de Milton Keynes Snodome. Dit gaf klanten de kans om met voertuigen de hellingen op te rijden die bedekt zijn met dikke sneeuw, om uit eerste hand te zien hoe de Agilis CrossClimate tractie biedt wanneer u die het hardst nodig hebt.

MICHELIN - Agilis CrossClimate - The new all-weather tyre for vans and commercial vehicles - EN

MICHELIN - Agilis CrossClimate – a test by the professionals

STORY 2 - Testen op echte sneeuw


Managers van grote parken zoals die van EDF, VEHIPOSTE, SIXT, BRITISH GAS, enz. testten de MICHELIN Agilis CrossClimate band allemaal in moeilijke winterse omstandigheden en ze waren onder de indruk! Ze waren diep onder de indruk van tractie op sneeuw, uitzonderlijke wegligging en remmen in noodgevallen. Zij zeggen het!

STORY 3 - Tractie op verschillende ondergronden.
 

Zowel op sneeuw, onder regen en alle andere weersomstandigheden levert de Agilis CrossClimate een uitstekende tractie op diverse ondergronden. Ongeacht modder, grind of gras, het uniek ontworpen loopvlak van de CrossClimate geeft u de grip wanneer u deze nodig hebt.

MICHELIN - Agilis CrossClimate - AGCC Traction MUD&GRASS - EN

contact-us-white

Een vraag? Contacteer ons!

Voor meer informatie over Michelin- en bestelwagenbanden kunt u ons schrijven.

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+