background photo van charging worker dark full corporate fleet
background photo van charging worker dark full corporate fleet

Handelaren en professionals

Concentreer u op uw bedrijf, Michelin zorgt voor uw banden!

De juiste band vinden

Gelieve een of meer velden te selecteren
Ongeldige zoekcriteria, probeer het nog een keer

Concentreer u op uw bedrijf, MICHELIN zorgt voor uw banden!

U bent onafhankelijk en uw bedrijf is uw leven. Uw bestelwagen is essentieel voor goede bedrijfsvoering. Als u in uw bestelwagen stapt, wilt u iets leveren aan klanten of een werkplaats bezoeken...u kunt zich niet veroorloven om tijd te verliezen. De bestelwagen moet rijden onder alle weersomstandigheden en op alle soorten terrein!

Uw prioriteit is uw klanten. Hoe minder tijd u hoeft te besteden aan het onderhoud van uw bestelwagen, hoe beter af bent! U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over het beheer van uw banden en u voortdurend afvragen of uw banden wel goed afgesteld zijn!

NL Edito photo artisans tradesmen Corporate fleet

gamme pneu MICHELIN Agilis

NL agilis gamme

gamme pneu MICHELIN Agilis

De oplossing aangepast aan uw activiteit

Zoek de bestelwagenband die het meest geschikt is voor uw toepassing:  stedelijke of regionale leveringen, op bouwterreinen, passagiersvervoer, in de zomer, in de winter of onder alle andere weersomstandigheden...

Met het MICHELIN Agilis bandenassortiment dat is ontworpen voor bestelwagens en lichte vrachtwagens kunt u zich concentreren op uw bedrijf en uw klanten, ongeacht het weer en waar u ook moet zijn voor uw werk. Veiligheid op de weg, brandstofbesparing, wegligging, robuustheid, verminderde impact op het milieu... we staan graag aan uw zijde, zowel dagelijks als in de belangrijkste fasen van uw professionele carrière.

GETEST DOOR PROFESSIONALS

Net als voor u, is de tevredenheid van onze klanten onze drijfveer!

Getest op sneeuw door echte gebruikers!

 

Zowel loodgieters, schilders of elektriciens...allemaal hebben ze de MICHELIN Agilis CrossClimate band op hun bestelwagen getest en zijn overtuigd! Zijn grip op alle soorten terrein (modder, grind, enz.), zijn veelzijdigheid op zowel droge wegen in de zomer als besneeuwde wegen in de winter, zijn wegligging, zijn robuustheid, enz. maken dat ze zich elke dag veilig voelen.

MICHELIN - Agilis CrossClimate – a test by the professionals

 

MICHELIN ZET ZICH IN VOOR HANDELAREN

Wij ontmoeten u graag regelmatig in uw dagelijks leven, tijdens veiligheidsoperaties op uw werkplaatsen: de Rungis markt, Vinidôme, de Artisanales de Chartres... alsook tijdens de verschillende stadia van uw professionele carrière als partner van de "Un des Meilleurs ouvriers de France"-wedstrijd.

Omdat de Rungis-markt geleidelijk ten einde loopt, is de eerste beoordeling van deze veiligheidsoperatie positief: In 15% van de gevallen werden 1.800 banden gecontroleerd en defecten geconstateerd. Het belangrijkste is dat een constructieve dialoog is aangegaan met 450 professionals: dankzij het ontvangen advies kunnen zij hun kosten onderhoud en veilig reizen beter beheersen. Een andere aspect van Michelin's commitment naast echte professionals!

rungis

NL Edito rungis 2019 Craftmen

rungis

Edito michelin agilis alpine verification Craftmen

Heeft u banden nodig voor een voertuig van het type "lichte vrachtwagen" (bakwagen / rechte vrachtwagen)? Ontdek onze uiterst behendige oplossing MICHELIN X® MULTI™: