background agro full agriculture
background agro full agriculture

LANDBOUW

Michelin, uw mobiliteitspartner bij de bescherming van uw bodem

De juiste Michelin landbouwband vinden

Gelieve een of meer velden te selecteren
Ongeldige zoekcriteria, probeer het nog een keer

MICHELIN - Testimonial - Story from the field : passion as a legacy (EN)

Boeren delen hun ervaringen

De expertise komt uit het veld.

Uit de ervaring van twee Nederlanders, vader en zoon, ontdekt u hoe Michelin betrokken raakt bij de expertise en het werk van de boeren om de opbrengst te verbeteren en de productiviteit te optimaliseren.

tyre-pressure

Bereken de juiste spanning

Maximaliseer uw landbouwopbrengsten en de levensduur van uw banden door altijd op de juiste bandenspanning te rijden

tyre-white

Aanpassing van de bandenspanning wanneer u wilt

Stel uw bandenspanning perfect af met het Central Tire Inflation System.    

contact-us-white

Contact opnemen met een expert

Een vraag? Een opmerking?
Wilt u teruggebeld worden?
Contacteer ons!

NL Background axiobib2 at work Agriculture

pneu MICHELIN AXIOBIB2

NL Background axiobib2 at work Agriculture

pneu MICHELIN AXIOBIB2

Diensten en oplossingen


Ontdek onze diensten en hulpmiddelen die u dagelijks kunnen ondersteunen bij uw bedrijfsmanagement en de bescherming van uw bodem.

Diensten en oplossingen


Ontdek onze diensten en hulpmiddelen die u dagelijks kunnen ondersteunen bij uw bedrijfsmanagement en de bescherming van uw bodem.

Andere boeren delen hun ervaring:

Vincent Barbeau van de SCEA de Treigny deelt zijn ervaring met MICHELIN AXIOBIB-banden, die optimale prestaties leveren, beter voor de bodem, duurzamer en productiever zijn en minder brandstof gebruiken.

Mickaël Chardin van de GAEC de la Carrière deelt zijn ervaring met de MICHELIN XEOBIB banden, die comfort bieden, goed hanteerbaar zijn , een lange levensduur hebben en goed voor de bodem zorgen.

NL Background Photo Agricultural world Agriculture

Werkt u op een boerderij, als akkerbouwer of veehouder, in de houtindustrie, in een kwekerij of in het onderhoud van groenstroken of misschien in de wereld van de wijnbouw, boomkwekerij of tuinbouw? De deskundigen van de Michelin-groep staan al meer dan een eeuw alle agrarische professionals bij. Met al onze expertise, vaardigheden en innovatie respecteren en beschermen wij de bodem. Wij helpen u om uw bedrijfskosten te optimaliseren, met name door brandstofbesparing, en om uw oogst te verbeteren en tegelijkertijd de bodemcompressie en -verdichting te verminderen.

De diversiteit aan activiteiten in de agrarische wereld vereist dat we inspelen op alle globale uitdagingen, van de onafhankelijke boer tot de polycultuur of veeteelt, van landbouwcoöperaties tot de agro-industrie, of van graanproductie tot agrarische loonbedrijven (ACC).

Wij streven ernaar om u de beste oplossing te bieden: de juiste landbouwband met de juiste maat en onze technologieën zoals de lage bandenspanning. Deze oplossingen leveren een duurzame bijdrage aan de optimalisering van de mobiliteitsprestaties, de levensduur, de tractie en het comfort van al uw landbouwmachines.

Met welke machines u ook werkt, trekker, aanhanger, maaidorser, strooier, sproeier, tankwagen of machines voor oogst, behandeling of onderhoud, profiteer van het volledige en gespecialiseerde assortiment landbouwbanden van de Michelin-groep. Wij bieden u een ruime keuze aan landbouwbanden om uw wagenpark uit te rusten, zoals 540/65R28, 650/65R38, 650/65R42, 600/65R28, 710/70R42.

Onze Michelin-vertegenwoordigers en praktische tips, evenals onze bandenspanningcalculators en bandenselector, bieden u een gepersonaliseerde service van kwaliteit. Wij nodigen u uit om gebruik te maken van ons breed distributiepartnernetwerk om zodoende uw gemoedsrust te vergroten.

Laten we samen de uitdagingen van een duurzame en verantwoorde landbouw aangaan!

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+