edito new tyres at factory help and advice
edito new tyres at factory help and advice

De juiste band vinden

Gelieve een of meer velden te selecteren
Ongeldige zoekcriteria, probeer het nog een keer

Uw werk is veeleisend en Michelin stelt ook hoge eisen aan zijn banden!

Wat uw bedrijf ook doet, Michelin heeft de band die het best aan uw behoeften voldoet en die de prestaties van uw bedrijf een boost zal geven. Daarom heeft Michelin een "Bandenselectietool" gecreëerd om u te helpen bij het zoeken naar en kiezen van banden: hieronder vindt u met een paar klikken de band die past bij uw voertuig en uw gebruik. Of u nu werkt in de transport, de materiaalomslag, de bouw, openbare werken, de landbouw, het beheer van het wagenpark of in een van de andere branches: Michelin heeft altijd het product of de dienst die u nodig heeft!

advices

Technische hulp en advies

Ongeacht de branche waarin u actief bent: hier vindt u al onze aanbevelingen en technische adviezen voor het gebruik van banden.

tyre-pressure

Hulpmiddelen om de bandenspanning te berekenen

De juiste bandenspanning is essentieel voor de prestaties van de banden. Zoek de juiste bandenspanning voor uw voertuig op.

search

Referentiedocumenten

Technische brochures, spanningstabellen, garanties, gegevensbladen: alle documenten die u nodig hebt, kunt u hier gratis downloaden.


VERLENG DE LEVENSDUUR VAN UW VRACHTWAGENBANDEN MET
ONZE VERNIEUWINGS- EN HERPROFILERINGSOPLOSSINGEN

Image d'un pneu rechapé Michelin Remix

Michelin Remix tyre Help and Advice

Image d'un pneu rechapé Michelin Remix

Ontdek onze oplossingen voor het vernieuwen en herprofileren van banden voor zware voertuigen (vrachtwagens en bussen) en al de voordelen om de prestaties van uw MICHELIN-vrachtwagenbanden te verbeteren.

NL Edito image 2020 06 26 13 31 27 237 Help and Advice

Michelin-vrachtwagenbanden worden opnieuw geprofileerd door rubber van de basis van het loopvlakprofiel te verwijderen. Herprofilering optimaliseert het kilometragepotentieel, verlaagt het brandstofverbruik en verbetert de grip van uw banden.