Pneu agricole Michelin Axiobib2 dans un champ

axiobib2 at work

Pneu agricole Michelin Axiobib2 dans un champ

Bereken de bandenspanning voor de landbouw: MICHELIN Agropressure

De drukberekeningstool voor landbouwmachines

Of u nu wel of niet uw aslast weet, onze toepassing maakt het eenvoudig om de juiste spanning voor uw banden te vinden, ongeacht de configuratie van uw tractor en werktuig.

KRIJG GRATIS TOEGANG TOT DE DRUKBEREKENINGSTOOL VOOR LANDBOUWMACHINES

Man using laptop with blank screen in field, closeup. Agriculture technology

img2 1350x900

Man using laptop with blank screen in field, closeup. Agriculture technology

Bandendruk calculator voor PC's
Calculez votre pression pneumatique grâce à MICHELIN Agropressure

MICHELIN Agropressure

Bandendrukcalculator voor smartphone

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN MICHELIN AGROPRESSURE?

Harvester machine to harvest wheat field working

2304 benefits agropressure2

Harvester machine to harvest wheat field working

Het berekenen van je bandendruk is een essentiële factor in de prestaties van je landbouwvoertuig, omdat het de levensduur en het tractievermogen van je banden optimaliseert, de bodem ontziet en brandstof bespaart.

  • Gebruiksvriendelijk dankzij een eenvoudige interface.
  • SNEL en BETROUWBAAR om je in minder dan 3 minuten een drukadvies te geven (BAR en PSI).
  • Krijg ADVIES OP MAAT dankzij een betrouwbare database die nuttig zal zijn voor je trekkerwerktuig.
  • Gemakkelijk TE DELEN drukadvies.
  • GEBRUIKSVRIENDELIJK voor uw druktabel

WAAROM IS DE JUISTE BANDENSPANNING ESSENTIEEL VOOR JE LANDBOUWBEDRIJF?

agricultural-handling

Verhoog de opbrengst van uw landbouwbedrijf

Door bodemverdichting te verminderen en spoorvorming te beperken.

longevity

Bespaar tijd

Als je bandenslip in het veld beperkt dankzij de juiste druk en een groter contactoppervlak, zal dat je helpen om productiever te zijn.

currency

Verlaag uw kosten

Met de juiste bandenspanning kun je de rolweerstand verlagen, brandstof besparen en de levensduur van je banden optimaliseren.

ROBUUSTE SIMULATOR GEBASEERD OP BETROUWBARE, AANGEPASTE GEGEVENS

Harvester machine to harvest wheat field working

2303 collage agropressure

Harvester machine to harvest wheat field working

Michelin Agropressure geeft u snel en eenvoudig advies over de aanbevolen bandenspanning voor uw landbouwtractorbanden, gebaseerd op uw gebruik en de werktuigen die u gebruikt.

Dankzij onze database kunt u een betere bandenspanning berekenen en simuleren, welke uw prestaties op het landbouwbedrijf zal verbeteren.

MICHELIN AGROPRESSURE ONDERSTEUNT U IN ELKE FASE VAN UW DRUKBEREKENINGSSIMULATIE

Michelin 4 steps v1

KIEZEN

-Te schatten aslasten: u bent niet bekend met de aslasten van uw trekker/aangekoppelde werktuigen en wilt deze bepalen met bejulp van onze database en modellen voor lastberekening.

-Gekende aslasten:u kent de exacte asbelasting van uw volledige configuratie (beladen tractor en aangekoppelde werktuigen)

BEREKENING

Controleer de ingevoerde technische informatie ( bandenmotages, werktuigen en gebruik).

KRIJGEN

Krijg de aanbevolen bandespanning voor je tractorbanden op basis van je belasting, gebruik, snelheid, op de weg of in het veld, evenals een simulatie van het risico op bodemverdichting.

OPSLAAN EN BEHEREN

Sla je simulaties van de bandenspanning van je tractor op, zodat je ze op elk moment kunt terugvinden en gemakklijk kunt delen met je medewerkes op het bedrijf.

En

Beheer eenvoudig uw bandenspannings
simulaties voor uw
hele tractorpark

OPTIMALISEER UW BANDENSPANNING MEERDERE KEREN PER DAG VANUIT UW CABINESTOEL

3D modeling of a tractor and a slurry trailer equipped with a remote inflation system (CTIS)

3D modeling of a tractor and a slurry trailer equipped with a remote inflation system (CTIS)

Ga verder door eenvoudig de spanning van je banden aan te passen terwijl je rijdt, dankzij het CTIS (Central Tyre Inflation System).

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)
VOOR WELK TYPE MACHINE IS MICHELIN AGROPRESSURE ONTWORPEN?

Je zult zien dat de bandendruksimulatie voor al je voertuigen is afgedekt.

Agrale, Antonio carraro, Belarus (aka Avto,MTZ, MTW), Branson, Carraro, Case IH, Challenger, CLAAS, Deutz-Fahr, Doppstadt, Farmtrac, Fendt, Fiat trattori (aka FiatAgri), Goldoni, Hurlimann, JCB (AKA J.C. Bamford Excavators), John Deere, Kioti, Kubota, Lamborghini Tratorri, Landini, Lindner, LS Tractors ( AKA GOLDSTAR TRACTORS), Massey-Ferguson, Mc Cormick, New Holland Agriculture, Pasquali, Renault Agriculture, Rigitrac , SAME, Steyr, TYM, UNIVERSAL TRACTORS (AKA UTB tractors) , Ursus, Valtra (AKA VALMET, VALTRA VALMET), Valpadana, Versatile, YTO Groupe, ZETOR.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN EERLIJKE DRUKRAAD?

De juiste bandenspanning voor je tractor is een belangrijke factor bij het verbeteren van je prestaties op landbouwgrond, het bespaart je tijd en het verlaagt de kosten van het brandstofverbruik van je tractor.

WELKE MANOMETER MOET IK KIEZEN OM EEN TRACTORBAND OP TE POMPEN?

Om een betrouwbare meting te garanderen, raadt MICHELIN aan om een manometer te gebruiken die onafhankelijk is van de manometer op de compressor. De digitale precisiemanometers of manometers met naald (0 tot 4 bar: 0-60 Psi) die gewoonlijk in de landbouwhandel of bij uw bandenhandelaar worden verkocht, zijn zeer geschikt. Controleer echter hun betrouwbaarheid in de loop der tijd door de metingen te vergelijken met een recentere manometer. Vochtigheid, weersomstandigheden en schokken kunnen er allemaal voor zorgen dat deze meters niet meer goed afgesteld zijn. Dit kan ertoe leiden dat de werkelijke druk afwijkt van de weergegeven druk. Te lage bandenspanning heeft een aantal gevolgen voor de prestaties: schade aan het karkas van de band (breuk), snellere en/of onregelmatige slijtage, hoger brandstofverbruik, enz. De gevolgen van een te hoge bandenspanning zijn minder ernstig, maar een te hoge bandenspanning zal de prestaties van de band niet optimaliseren: een verminderd tractievermogen met een hogere slip of een kleiner contactoppervlak waardoor de bodemverdichting toeneemt. Dankzij AGROPRESSURE weet u nu hoeveel spanning u moet toepassen, vergeet alleen niet om het van tijd tot tijd te controleren.

WAAR KAN IK DE BANDENSPANNINGSTABEL VOOR LANDBOUWBANDEN VINDEN?

Dankzij AGROPRESSURE kunt u de bandenspanning van uw tractorbanden eenvoudiger aflezen en begrijpen, wat uw leven een stuk aangenamer zal maken. Als u onze tabellen met bandenspanning voor landbouwtractoren wilt bekijken, kunt u hier

Laat je nooit verrassen!

Download de MICHELIN Agropressure smartphone applicatie zodat u nooit overvallen wordt en deel bandendruktips met uw collega's!

QR CODE MICHELIN Agropressure BE-NL

QR CODE MICHELIN Agropressure BE-NL

agro mobile

Juridische mededeling
  • Intellectuele eigendomsrechten
  • Wij zijn de eigenaar of licentiehouder van alle intellectuele eigendomsrechten op onze site en het daarop gepubliceerde materiaal. Deze werken worden beschermd door auteursrechtwetten en verdragen over de hele wereld. Al deze rechten zijn voorbehouden.
  • Michelin neemt geen verantwoordelijkheid voor het verkeerde gebruik van de bandenspanning, neem contact op met een expert voor expliciete informatie.

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+