NL Background photo adt xtra Construction and Industry

Constructie en bouwwerven

Robuustheid om uw reactiviteit te verbeteren

Het MICHELIN-bouw-assortiment is ontworpen voor alle soorten bouwterreinen. In moeilijke omstandigheden en op zeer ruwe terreinen zijn robuuste banden essentieel. Een grote schadebestendigheid betekent een langere levensduur en een hogere productiviteit van uw bedrijf. Daarom doen de grote civiele bouwkundige bedrijven een beroep op Michelin voor de uitrusting van hun machines.

advices

De juiste band kiezen

Banden voor bouwterreinen moeten worden gekozen afhankelijk van het gebruik en omstandigheden en de aard van de grond. Zorg dat u de beste keuze maakt.

tyre-pressure

Pressure Advisor

Een passende bandenspanning onder alle omstandigheden zorgt voor een geoptimaliseerde levensduur en prestaties van een band. Met onze tool, Pressure Advisor, vindt u de juiste bandenspanning voor al uw machines.
 


EN VOOR UW WERKPLAATS-TRANSPORTWAGENS?

Ons specifiek vrachtwagenbandenassortiment voor op de bouwplaats en voor de toegang tot de bouwplaats voldoet aan al de eisen die u stelt aan mobiliteit.

Met MICHELIN X® WORKS™ en MICHELIN X® MULTI™ bent u zeker dat de oplossing optimaal voldoet aan uw verwachtingen en eisen, ongeacht of u kiest voor robuustheid, het aantal kilometers, brandstofbesparing of gewoon een maximale wendbaarheid.

De keuze is aan u!

NL photo rigid truck construction

MICHELIN Agilis CrossClimate

VOOR UW BESTELWAGENS


MICHELIN Agilis CrossClimate, uw beste bondgenoot voor lichte vrachtwagens die regelmatig op bouwterreinen rijden.

Onze alle seizoenen bestelwagenband is ontworpen om u het hele jaar door tractie, veiligheid, gemakkelijk beheer, besparingen en gemoedsrust te bieden. Dankzij de versterkte robuustheid (extra dikke stoeprandbeschermingen tegen impact op zijkanten, schuurbestendige rubbersamenstelling) is het vervaardigd om modder en ruwe grond op te vangen.

NL Background michelin x tweel ssl all terrain Help and Advice

NL Background michelin x tweel ssl all terrain Help and Advice

MICHELIN X® TWEEL™

Onze lekvrije "airless band"-technologie om compromisloos te werken op uw bouwterreinen. Verken het assortiment om zijn geheimen te ontdekken!

MICHELIN X® TWEEL™

Onze lekvrije "airless band"-technologie om compromisloos te werken op uw bouwterreinen. Verken het assortiment om zijn geheimen te ontdekken!

De Michelin-groep heeft een volledig assortiment banden, of u nu werkt in de energiesector, de afvalverwerking, de bouw en het onderhoud van infrastructuur en woningen, de sloop of de cementindustrie.

Met behulp van onze online bandenzoekfunctie vindt u het beste product in de juiste maat voor uw bouwmachines. Laders, knikdumpers, sorteerders, verdichters, schrapers, kranen, portaalwagens: u vindt zeker een technisch antwoord op uw wensen en toepassingen.
Enkele voorbeelden van beschikbare maten: 460/70R24, 400/80R24, 445/95R25, 20.5R25, 23.5R25, 26.5R25, 29.5R25.

Dankzij de radiale technologie van Michelin gaan uw banden langer mee, wint u aan betrouwbaarheid en garandeert u de continuïteit van uw werkzaamheden op de werkplaats. Werk vertrouwend op robuuste banden die bestand zijn tegen beschadigingen die gemaakt zijn om op alle, zelfs de moeilijkste bodems te werken. Uw teams genieten ook een grotere veiligheid op de grond en de chauffeurs meer comfort, terwijl de elektronica op uw werkmachines gehandhaafd is.

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+