Gamme pneu minning MICHELIN

NL Background minning construction Mining and quarries

Gamme pneu minning MICHELIN

Open mijnbouw

MICHELIN, de productiviteitspartner die de voorkeur geniet van de grootste mijnen ter wereld

De expertise in Michelin-banden en haar positie als marktleider betekent dat we streven naar uitmuntendheid op het gebied van innovatie, prestaties, weerstand en een lange levensduur. De superieure duurzaamheid, het profiel en de keuze van de verschillende kwaliteiten rubber die perfect zijn aangepast aan de gebruiksomstandigheden en de werksnelheid van MICHELIN hebben een directe invloed op de productiviteit van de mijn en zullen het verschil maken ten opzichte van de concurrenten. Deze banden worden gebruikt voor bijzonder lange periodes, tot 23 uur per dag, en zijn onderhevig aan zware eisen op moeilijke terreinen. Ze moeten daarom een onfeilbare betrouwbaarheid hebben en maximale veiligheid voor hun gebruikers garanderen.

De MICHELIN XDR 3 band in actie:

MASTER XDR 3 - Master in English - Clip version 1080p

Onze diensten en oplossingen


Voor de ondersteuning van het breedste bandenassortiment op de markt, biedt Michelin oplossingen die aangepast zijn aan de extreme omstandigheden van bovengrondse mijnen met een kwalitatieve technische ondersteuning en het breedste dienstenassortiment op de markt. Inderdaad, de beste band is niets zonder de beste service. Onze experts en onze simulatie- en analysetools helpen u om uw banden optimaal te gebruiken en uw productiviteit te verbeteren.

NL Picto mems evolution 4 Mining and quarries

advices

Tips en aanbevelingen

Banden voor mijnen moeten worden aangepast aan uw gebruik, gebruiksomstandigheden en grondsoorten. Zorg ervoor dat u de beste keuze maakt en beschik over alle informatie voor een optimaal onderhoud (onderhoud, opslag, reparatie)!

tyre-pressure

Pressure Advisor

Een aangepaste bandenspanning aan alle omstandigheden zorgt voor een geoptimaliseerde levensduur en prestaties van een band. Met onze tool, Pressure Advisor, vindt u de juiste bandenspanning voor al uw machines.

NL Edito photo mining underground 2 Mining and quarries

Ondergrondse mijnbouw

Onze banden en oplossingen voor ondergrondse mijnen.

Yellow articulated dump truck in action

NL Edito photo adtloader quarry Help and Advice

Yellow articulated dump truck in action

Steengroeven

Onze banden en oplossingen voor steengroeven.

Als wereldleider op de markt van banden voor de mijnbouw biedt Michelin een uitgebreid assortiment dat is aangepast aan alle situaties en machines van de klanten: off-road-kiepwagens, enorme grondladers, dumpers met een gewicht van meer dan 100 ton, enz. Michelin heeft de grootste band ter wereld uitgevonden, de "63-inch", die een revolutie teweeg heeft gebracht op de markt van dumpers, en beschikt altijd over de productoplossing.

Maar Michelin is ook een voorloper op het gebied van innovatieve diensten dankzij haar MEMS-technologie (Michelin Earthmover Management System), het eerste elektronische bandenspanning- en temperatuurcontrolesysteem met GPS-tracking van uw voertuigen... het gehele systeem wordt voortdurend ondersteund door onze teams van erkende deskundigen en de meest doeltreffende hulpmiddelen op de markt.

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+