NL Background photo mining 6 Mining and quarries

Analyse van de omstandigheden op de site

De rijomstandigheden op de locatie van uw mijn te analyseren

NL Picto Mining key visual Mining and quarries

ONDERHOUDSAUDIT SPOREN


De levensduur van een band hangt in grote mate af van het globale onderhoud van banen en werkplaatsen (mogelijke aanwezigheid van stenen, sporen/golvingen, afvoerefficiëntie, etc.)

Daarom staan Michelin's technici, aan uw zijde in uw vakgebied, voor u klaar om:

Werf-audits uit te voeren: algemeen onderhoud van banen en laad- (en los-)terreinen

Corrigerende maatregelen voor te stellen

BAANPROFIEL EN TRANSPORTCYCLI

Om de productiviteit van een site te verbeteren met instandhouding van de prestaties van de band, is het soms nuttig opnieuw te kijken naar de baanprofielen (hellingen, hoogte, draaicirkels, enz.).

De verbetering van de productiviteit leidt tot een hoger extractiepercentage. Bij het behoud van de algemene veiligheid op de site moet deze evolutie ook rekening houden met de beperkingen van machines en hun banden.
Daarom stellen de Michelin-technici volledige controles ter plaatse voor, waarbij verschillende voertuigparameters worden geanalyseerd; bijvoorbeeld acceleraties, snelheden in bochten, remmen (frequentie, duur, ruwheid), enz.

Deze analyse, gemaakt met specifieke software aangesloten op een GPS, dient als basis om aanbevelingen te doen voor verbeteringen van het baanprofiel, maximale snelheden op verschillende punten (afhankelijk van de machines en/of belastingen), enz.

CONTROLE VAN VRACHTWAGENBELASTINGEN (gewichten en centreren van ladingen)

NL edito photo mining 9 mining and quarries


Afhankelijk van de dichtheid van de getransporteerde materialen kan een volledig geladen laadschop met schepbak of skip van een vrachtwagen, permanente belasting van machines tot gevolg hebben.

Ook kan de ongelijkmatige belading van een skip leiden tot eenzijdige overbelasting, geconcentreerd op bepaalde banden. Regelmatige weging van de vrachtwagens met een hoge dichtheid) maakt optimalisatie en controle van de ladingen mogelijk.

De technici van Michelin kunnen ladingen grondig controleren of bedrijven aanbevelen dit te doen.

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+