title background

MICHELIN TIRE MONITORING

Vereenvoudig het bandenbeheer van uw geïntegreerde werkplaats dankzij Michelin Digital Inspection

Ondek het aanbod en de voordelen:

MICHELIN Digital Inspection is een oplossing van de nieuwe generatie die het mogelijk maakt uw bandenbeheer, de efficiëntie van uw werkplaats, de veiligheid en de conformiteit van uw voertuigen te optimaliseren. Dankzij een set van monitoring en digitale tools, helpt MICHELIN Digital Inspection bij de planning van uw bandenonderhoud. U kunt uw voorraad opvolgen, voorspellingen doen en uw bandenbudget optimaliseren.

Digitaliseer het beheer van uw bandenuitgaven. Met een Bluetooth-sensor en een smartphone-applicatie wint u aan efficiëntie met digitale inspecties. Gebruik het portaal om uw bandenbudget te anticiperen en te optimaliseren.

MICHELIN Tire Monitoring – Digital Inspection - NL

1st benefit

Inspecteren

Met de MICHELIN Digital Inspection voert uw garage in vijf minuten een inspectie uit van de bandenspanning, de slijtage en de staat van de banden van een voertuig, ongeacht het merk

3rd benefit

Planning

Uw werkplaats onderneemt sneller actie voor het betrokken voertuig, dankzij een waarschuwingssysteem voor de uit te voeren werkzaamheden.

4th benefit

Anticipeer

Dankzij de rapporten kan uw werkplaats nu anticiperen op de uit te voeren taken, zoals spanningscorrectie, herprofileren, omkeren van de velg... en ook de bandenbehoefte voorspellen.

2nd benefit

Optimaliseer

Met de trackinginformatie die dankzij MICHELIN RFID wordt geregistreerd, beschikt u over de essentiële gegevens om uw budget en het beheer van uw bandenvoorraad te optimaliseren.

MICHELIN Digital Inspection is…

Efficiëntie: betere anticipatie en tijdsbesparing dankzij een volledig digitaal bandenvolg- en inspectieproces

Veiligheid: tot 30% bandenpech per jaar voorkomen*

Besparing : >0,5mm extra loopvlak te gebruiken*

*Schatting van de potentiële voordelen van het regelmatige gebruik van de MICHELIN Digital Inspection en de daaruit voortvloeiende acties op het gebied van bandenbeheer. Schattingen gebaseerd op een interne simulatie uitgevoerd in het onderzoeks- en technologiecentrum van Michelin

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+