MICHELIN X® LINE™ ENERGY™ Z2 / D2 (22.5)

  • Lange Afstand
  • Brandstofbesparing
MICHELIN X LINE ENERGY Z2 (22.5)
MICHELIN X LINE ENERGY Z2 (22.5)
MICHELIN X LINE ENERGY D2 315/70 R22.5
MICHELIN X LINE ENERGY D2 315/70 R22.5

MICHELIN X® LINE™ ENERGY™ Z2 / D2 (22.5)

  • Lange Afstand
  • Brandstofbesparing

De MICHELIN X® LINE™ ENERGY™ is gemaakt om te voldoen aan de eisen van algemeen langeafstandsvervoer over snelwegen en levert uw bedrijf zeker besparingen op.

Verkrijgbaar in 315/70 R22.5.

 

WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR DEZE BAND?

Bespaar brandstof:

Als vervoerder kunnen brandstofprijzen oplopen tot 30% van uw kosten. Banden vertegenwoordigen daarentegen slechts 3%. Door te kiezen voor de nieuwste technologieën op het gebied van rolweerstand, bespaart u op uw aanschafkosten, brandstof en bijgevolg in aanzienlijke mate op uw globale investering. Uw truck, trekker of bakwagen uitgerust met maat 315/70 R22.5 geniet de best beschikbare rolweerstand (klasse A). U constateert ook een vermindering van uw brandstofverbruik van circa 0,8 liter / 100 km en een lagere CO2 uitstoot van 22 g / km. (1)

Veiligheid het gehele jaar door:

Met deze banden voorzien van MS- en 3PMSF-markeringen is vervoer in alle omstandigheden mogelijk. Uw truck profiteert op nat wegdek ook van de uitstekende grip en remprestaties (klasse B voor grip op nat wegdek).

NL Edito image siliciontechnology 1 Tyre

SILICIUM-technologie

MEER SILICIUM BETEKENT BRANDSTOFBESPARING

Door een hoog percentage silicium toe te voegen aan de rubbersamenstelling, is Michelin erin geslaagd voor brandstofbesparing de grenzen van de rolweerstand te verleggen, zonder de levensduur van de band te verkorten.

REGENION technologie

MICHELIN-GRIP, KILOMETER NA KILOMETER
Zelf herstellende loopvlakontwerpen, kilometer na kilometer, dankzij de 3D-metaalprinttechnieken, die onder alle omstandigheden en gedurende de gehele levensduur aan uw banden de benodigde grip geven. Voor een grotere mobiliteit verschijnen er nieuwe lamellen tijdens de slijtage van uw banden.
In 2018 wonnen de twee Michelin ingenieurs achter de REGENION technologie de Europese uitvindersprijs in de categorie industrie.

NL Picto Regenion technologie Tyre

NL Picto infinicoil technology 1 Tyre

Pneu Michelin technologie

INFINICOIL-technologie

MICHELIN DUURZAAMHEID ALS DE KILOMETERS OPLOPEN
Een ononderbroken staaldraad - die wel 400 meter lang kan zijn - is gewikkeld rondom de band voor een grotere stabiliteit gedurende zijn gehele levensduur. De verhoogde duurzaamheid van de band bij een hogere belastingsindex of onder zwaardere omstandigheden betekent dat u in vol vertrouwen kunt rijden. 

Het verhaal van Transport Dupessey & Co

MICHELIN - X LINE - Témoignage des Transports DUPESSEY - FR

Wat onze klanten willen delen: luister wat het transportbedrijf DUPESSEY & CO te zeggen heeft over de voordelen van het MICHELIN X® LINE™ banden en de nieuwe 315/70 R22.5 X® LINE™ ENERGY™ Z2 en D2.

MICHELIN
X® LINE™ ENERGY™ Z2 / D2 (22.5)

Alle afmetingen (2)

Multi positie

Aandrijvingspositie

Labels

Technische specificaties

Alle posities
Ja
Ja
Alle posities
1007 mm
316 mm
9.00x22.5
358 mm
120
8000 kg
13400 kg
156
L
553939

Informatie omtrent loopvlakvernieuwing

3
7 - 8
R3

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze banden

MICHELIN
X® MULTI™ F / D / T / Z...
Veelzijdigheid en levensduur onder alle weersomstandigh...
Bekijk deze band
JURIDISCHE INFORMATIE

(1) Gecertificeerde waarde met behulp van de VECTO-rekentool die de CO2-uitstoot vergelijkt van een standaard 445 kW / 12.7 l trekker-oplegger unit uitgerust met MICHELIN X® LINE™ ENERGY™ Z2 / D2 / T-banden met een klasse A-label voor de rolweerstand en hetzelfde voertuig dat uitgerust wordt met MICHELIN X® LINE™ ENERGY™ Z / D / T banden met het klasse B-label voor de rolweerstand, bij langeafstandsvervoer en een gemiddelde lading van 17 ton.

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+