NL Edito dock terminal Construction and Industry

Havens en terminals

Michelin-banden voor laad- en loswerkzaamheden in havens en cargo luchthavens

MICHELIN X-STRADDLE 2
in actie in de haven van Rotterdam


Banden speciaal ontworpen voor containerbruggen. Sneller, veiliger, voor een uitzonderlijke rentabiliteit en productiviteit, 100% veilig.

background verification pression help and advice

Tips en aanbevelingen: beheer van de bandenspanning

Voor optimale prestaties en veiligheid dient de band correct te worden opgepompt.

tyre-pressure

Pressure Advisor

Uw productiviteitswinst begint met de juiste bandenspanning voor elke machine en elk gebruik. Vind de juiste bandenspanning met behulp van onze online tool, de Pressure Advisor!

Chariot élévateur

NL Edito forklift Construction and Industry

Chariot élévateur

Michelin en OE (originele uitrusting)

Het merk Michelin is erkend door de meerderheid van de OEM-voertuigfabrikanten. Ontdek waarom ze vertrouwen in ons hebben!

NL Edito industrial handling Construction and Industry

industrial handling

Ontdek ons bandenassortiment voor industriële laad- en loswerkzaamheden en voertuigen.

michelin forklift tires

Engin de levage portuaire au travail dans un terminal container

NL Edito photo xzm2 michelin container Tyre

Engin de levage portuaire au travail dans un terminal container

Door de complexe omgeving van de haven en de luchthaventerminal heeft Michelin een specifiek bandenassortiment ontworpen en ontwikkeld om aan de specifieke eisen van deze verschillende activiteiten te kunnen voldoen. Het zeer intensieve gebruik van voertuigen zoals bolderkarren, sprintdragers, containertransportwagens en terminaltrekkers vraagt om speciaal aangepaste banden. De complexiteit van deze voertuigen en de extreme eisen die eraan gesteld worden, vereisen banden met een zeer grote robuustheid, die bestand zijn tegen de verschillende externe agressies en de duizenden manoeuvres op vaak schurende oppervlakken.

Door zijn kwaliteit zorgt een Michelin-band ervoor dat u op een hoger productiviteitsniveau en output per uur kunt blijven werken in uw verschillende laad- en loswerkzaamheden, in plaats van een zandkorrel te zijn in het goed geoliede machinepark van uw logistiek.

Ontdek ons volledig bandenassortiment dat ontwikkeld is voor de toepassingen op de werf en de luchthaven voor het uitrusten van uw wagenpark, met een ruime keuze aan maten. Voorbeelden van de meest voorkomende maten: 450/95R25; 310/80R22.5; 18.00R25.

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+