wave5 innovative trucks header

De 5 meest innovatieve vrachtwagens ter wereld

Gepubliceerd op 20 maart 2023 - 2 gelezen minuut(en)

Scroll door ons overzicht van de meest innovatieve trucks uit de sector. Of het nu prijswinnaars of vernieuwde klassiekers zijn, deze 5 trucks maken gebruik van connectiviteit, design en energiealternatieven om ons de toekomst in te rijden.

copie de iveco s way 002

 • IVECO S-WAY

  • De S-WAY tilt connectiviteit naar een hoger niveau: geavanceerde bestuurdersassistentie zorgt voor een superieure rijervaring. De nieuwe MyIVECO EASY Way App laat bestuurders kennismaken met vereenvoudigd predictief onderhoud en premium gepersonaliseerde diensten die prestaties en efficiëntie optimaliseren.

copie de man tgx sustainable truck of theyear award 2022

 

New MAN TGX

MAN brengt het goud mee naar huis! En twee keer!

International Truck of the Year (IToY) evalueerde de technische innovatie, het comfort, de veiligheid, de koolstofvoetafdruk, de TCO en de algemene rijeigenschappen van de TGX en riep hem uit tot International Truck of the Year voor 2021 en 2022. Simpel gezegd, de vrachtwagen die "de grootste bijdrage heeft geleverd aan de efficiëntie van het wegvervoer" De TGX won ook de iF Gold Design Award voor zijn strakke uiterlijk, en de Red Dot Design Award! Prachtig!

 

copie de mercedes benz genh2

Mercedes-Benz GenH2

 • In 2021 ging de prestigieuze International Truck of the Year (IToY) Truck Innovation Award naar de GenH2-brandstofceltruck van Mercedes-Benz. De Duitse waterstoftruck ziet er niet alleen erg stijlvol uit, maar heeft ook een actieradius tot 1.000 km. Kijk uit naar klantentests in 2023!

copie de scania v8 770 super

 •  

 • Scania V8 770 SUPER of Hybrid Elect

 •  
  • Ze noemen het niet voor niks de King of the Road! De Scania 770S heeft een vermogen van 770 pk ౼ en weet toch op de een of andere manier een aanzienlijke brandstofbesparing te beloven! Dit model slankt 75 kilo overgewicht af en heeft een turbo met vaste geometrie en kogellagers.
  •  

copie de tesla semi

Tesla semi

  • Elon Musk is weer bezig met de eerste semi-truck van het bedrijf. Volgens Tesla is het de snelste, veiligste truck met de laagste TCO. En in ware Tesla stijl is hij 100% elektrisch.

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+