wave5 michelin transport companies header

De 5 meest memorabele innovaties in de afgelopen jaren!

Gepubliceerd op 3 oktober 2022 - 2 gelezen minuut(en)

Sinds de oprichting door de Franse broers André en Edouard Michelin in 1889 is Michelin altijd een partner van transportbedrijven geweest.
Het heeft een lange geschiedenis van innoveren, adviseren en ondersteunen van kleine en middelgrote wagenparken om hen efficiënte en duurzame pneumatische oplossingen te bieden.

De 5 meest memorabele innovaties in de afgelopen jaren!

MICHELIN - De 5 meest gedenkwaardige innovaties door de jaren heen! - NL

JOIN THE COMMUNITY!

Door mijn e-mailadres te verstrekken en op de onderstaande knop te klikken, ga ik akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid, geef ik mijn elektronische ondertekening en accepteer ik geautomatiseerde marketing-e-mails te ontvangen, ongeacht enige eerdere registratie op een bedrijfs-, staats- of nationale opt-out lijst van Michelin. Instemming is geen voorwaarde voor een aankoop. Je kunt op elk moment uitschrijven. Een vertegenwoordiger van Michelin kan contact met je opnemen wanneer je interesse toont voor een contact in verband met een product- of serviceaanbod. Michelin respecteert je privacy. De informatie die je aan ons verzendt, wordt beschermd door ons privacybeleid

Je bent ...
Een Transportbedrijf Een bandenspecialist Andere
common.error.invalidField:This field is invalid
1-10 11-20 21-50 51+ Ik beschik niet over een vrachtwagen
common.error.invalidField:This field is invalid

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+