header hd

Futuristic Technology Concept: Autonomous Semi Truck with Cargo Trailer Drives at Night on the Road with Sensors Scanning Surrounding. Special Effects of Self Driving Truck Digitalizing Freeway

Slimme wegen: rijden naar de toekomst

Gepubliceerd op 10 maart 2023 - 1 gelezen minuut(en)

Bescherming van het milieu en verbetering van de verkeersveiligheid zijn belangrijke aandachtspunten: ontdek hoe slimme wegen kunnen bijdragen tot een veiligere en duurzamere mobiliteit!

Wegvervoerbedrijven zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun milieueffecten te verminderen en de verkeersveiligheid te verbeteren. Dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen worden slimme wegen in heel Europa steeds gebruikelijker.

Zal deze weginnovatie een revolutie in de transportsector teweegbrengen? Etienne Gaudin, New Operations Development Director bij Colas, deelt zijn inzichten.

MICHELIN - Michelin for My Business - Smart roads - NL

JOIN THE COMMUNITY!

Door mijn e-mailadres te verstrekken en op de onderstaande knop te klikken, ga ik akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid, geef ik mijn elektronische ondertekening en accepteer ik geautomatiseerde marketing-e-mails te ontvangen, ongeacht enige eerdere registratie op een bedrijfs-, staats- of nationale opt-out lijst van Michelin. Instemming is geen voorwaarde voor een aankoop. Je kunt op elk moment uitschrijven. Een vertegenwoordiger van Michelin kan contact met je opnemen wanneer je interesse toont voor een contact in verband met een product- of serviceaanbod. Michelin respecteert je privacy. De informatie die je aan ons verzendt, wordt beschermd door ons privacybeleid

Je bent ...
Een Transportbedrijf Een bandenspecialist Andere
common.error.invalidField:This field is invalid
1-10 11-20 21-50 51+ Ik beschik niet over een vrachtwagen
common.error.invalidField:This field is invalid

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+